Arianne Svardal-Stelmer

Juniorpartner 

Telefon 70 23 22 36
Direkte telefon 88 32 94 84
Mobil 40 12 93 23
E-mail as@lundsgaardpartnere.dk
Download visitkort
Download CV som Pdf

 

Karriere

Lundsgaard & Partnere, 2011-

Bruun & Hjejle, 2009-2011


Bestalling og møderet

Møderet for landsret, 2013 

Advokat, 2012


Uddannelse

Cand.jur., Syddansk Universitet, 2009


Hverv

Medlem af bestyrelsen, Københavns Advokatforening

Medlem af Dansk Forening for Voldgift

Medlem af Young Arbitrators Copenhagen 

Medlem af AIDA, Det Danske Selskab for Forsikringsret

Medlem af JUC's Netværk i erstatning, ansvar og forsikring

Medlem af Københavns Byrets kontaktudvalg

Medlem af Retten på Frederiksbergs kontaktudvalg


Sprog 

Engelsk

De skandinaviske sprog

Advokat, Juniorpartner

Arianne Svardal-Stelmer

 

Arianne Svardal-Stelmer har siden 2009 specialiseret sig inden for litigation. Hun har siden 2009 arbejdet i det team, som i 2011 etablerede Lundsgaard & Partnere som en højt specialseret litigation boutique. Arianne Svardal-Stelmer har i kraft heraf opnået en dybdegående specialisering inden for litigation, og hun er i dag en erfaren og anerkendt procesadvokat.


Arianne Svardal-Stelmer er fokuseret på commercial litigation, rådgiver- og ledelsesansvar samt professionsansvar i øvrigt. Som led i sit arbejde med professionsansvar beskæftiger Arianne Svardal-Stelmer sig endvidere med forsikringsret, hvor hun rådgiver om policeforhold og bistår i tvister mellem forsikringstagere og forsikringsgivere.


Arianne Svardal-Stelmer forestår selvstændigt førelse af større rets- og voldgiftssager og indgår som en central aktør i teams, der analyserer, vurderer og gennemfører særligt vanskelige og store sagskomplekser.


Arianne Svardal-Stelmer bistår større udenlandske klienter i forbindelse med håndtering af tvister i Danmark, herunder inden for de seneste år blandt andet vedrørende CEO fraud, og hun har erfaring med at sikre og tage højde for de særlige kommunikative og sagsmæssige skridt og udfordringer, der kan være forbundet hermed.


Arianne Svardal-Stelmer har siden 2013 været centralt placeret i det team, som forestår sagsførelsen i retssagen anlagt af Finansiel Stabilitet mod den tidligere ledelse i Amagerbanken.


Sideløbende med ovennævnte bistår Arianne Svardal-Stelmer flere af landets apotekere i relation til etablering, drift og afvikling af apoteksenheder.


Arianne Svardal-Stelmer er ranket på følgende måde:


Legal 500, 2018

Insurance (Tier 3) 

"Very experienced and strategic" Søren Lundsgaard and junior partner Arianne Svardal-Stelmer represent the former board chairman of Amagerbanken on behalf of the insurer in a liability case related to the bank's bankruptcy.


Legal 500, 2017

Insurance (Tier 2) 

”"Brilliant" practice head Søren Lundsgaard and Arianne Svardal-Stelmer have been defending a former boardmember in DKK 1 bn liability case brought before the District Court of Lyngby regarding the collapse of Amagerbanken.”


Legal 500, 2016

Insurance (Tier 2)

"Lotte Noer and Arianne Svardal-Stelmer were promoted to partner in 2015."