Karriere hos Lundsgaard & Partnere

  Karriere hos Lundsgaard & Partnere

   

  Hos Lundsgaard & Partnere finder du nogle af landets bedste procesadvokater, som kan lære dig at procedere. Som et af Danmarks førende advokatkontorer specialiseret inden for rets- og voldgiftssager, består vore klienter af en lang række førende danske og internationale virksomheder samt private organisationer.


  Hos Lundsgaard & Partnere er vi ambitiøse procesadvokater. Vi lægger vægt på kvalitet fremfor kvantitet, og vi sætter ikke større teams på sagerne end nødvendigt. Det betyder, at man som advokat, advokatfuldmægtig eller stud.jur. hos Lundsgaard & Partnere kommer til at arbejde med retssager allerede fra første arbejdsdag.


  Vore klienter vælger os, fordi de er tilfredse med vort arbejde, og fordi vore tidligere klienter stærkt kan anbefale os.


  Hos Lundsgaard & Partnere er vi procesadvokater, ikke blot rådgivere. Vi bruger ikke flere år på at forberede store sager blot for at forlige dem i ellevte time, hvis en retssag vil føre til et mere gunstigt resultat for vor klient. Hvis du derfor mener, at du er, eller har potentiale til at blive, en dygtig procesadvokat, så er Lundsgaard & Partnere det rette sted for dig, og vi hører meget gerne fra dig.


  Hvis du har spørgsmål vedrørende Lundsgaard & Partnere, er du meget velkommen til at kontakte os på:

  hr@lundsgaardpartnere.dk